Flytt och bebismage

Det går så väldigt snabbt nu. Sedan sist har vi hunnit flytta till vår etagelägenhet. Det är fortfarande flyttlådor överallt här, och vi ska tapetsera vårt riktiga sovrum någon gång snart, men det kommer att bli bra! :)
Idag har vi bott här i en vecka, så det stora flyttlasset gick förra lördagen. Jag kunde inte hjälpa till så mycket, pga bebis och min stora mage, men tack vare familj och vän gick det väldigt bra ändå. Så otroligt tacksam för all hjälp vi fått under flytt och så. Det hade varit svårt utan den.

Ja, jag är i graviditetsvecka 39 nu. Fotot nedan togs igår. Var igår på en extrakontroll hos barnmorskan eftersom magen gången innan inte var så stor som väntat, men igår hade den växt som den skulle.

På söndag nästa vecka beräknas bebisen komma, och jag börjar känna mig ganska klar. Hoppas på att inte behöva gå över tiden alltför länge. Just nu känns det ändå som att den kommer vara ganska så i tid, men vi får se.

Vill ni kanske gissa på när bebisen kommer? Det tycker jag vore kul! :) Skriv en kommentar där du gissar med datum och tid, så får vi se vem som kommer närmast.

image

3 kommentarer

Lägg till →

  1. 3 mars kl. 01.29

  2. Jag gissar på 140305 kl: 04.50 och jag gissar även på att hen väger 3557g 😉

Kommentera