Jobb, träning och balkong

Det gick väl sådär bra att fortsätta blogga regelbundet, men än är det inte för sent för det heller. De senaste veckorna har jag mest jobbat, tränat och grejat på balkongen.

Jobbet är ju inte så mycket att prata om. Det är jobbet. Träningen däremot, där händer det saker! Jag har bestämt mig för att gå ner i vikt, men det är ganska tråkigt att banta. I och med att viktnedgång handlar om inkomster och utgifter (och jag tycker om mat) , så får jag helt enkelt träna bort kilona. Jag har gjort något fysikt varje dag de senaste 3 veckorna. Dock inte råtränat varje dag, utan vissa dagar har det räckt med en promenad. Huvudsaken är att jag gör något, jag har ju ett ganska stillasittande jobb. Hursomhelst går det bra, och det är kul! :)

Och så balkongen. För lite drygt 2 veckor sedan var mamma och pappa här och hälsade på, och då passade vi på att göra iordning och plantera på balkongen. Det blev jordgubbar, gräslök, chili, örter och kattgräs.
Kattgräset har växt som… gräs, och det är väldigt populärt här hemma. Bilden visar hur mycket det hade växt pÃ¥ en vecka. Nu är det nog det dubbla :)

image

1 kommentar

Lägg till →

  1. nam, nam, nam säger nog katten nu. Vi har testat kattgräs men det slutar med att det ligger i hela lyan för våra katter slitter upp det och bär omkring på det.

    Kram

Kommentera