Det blir lätt att man samlar på sig en massa saker. Grejer som blir stående och som man inte använder eftersom man kanske har köpt nya och bättre saker. Idag tog vi tag i det! Så skönt! Vi röjde ur källarförrådet och delar av lägenheten och körde till tippen. Frihet! All extra plats man får skapar dock ny inspiration för lägenheten. Nu vore det till exempel trevligt med en ny hylla eller byrå i sovrummet, men vi får se hur det blir med det.

Eftersom vi också fick lov att låna bil idag passade vi på att åka till Kungälv och Gari Sushi. Det är fortfarande bästa sushi-restaurangen runt Göteborg. Det suger att inte ha bil, så att man inte kan åka dit när man vill, men när vi kan så kommer vi nog att åka dit :)

image

Just nu håller Andreas på att spela in ett poddavsnitt av SemiRetro. Nästa spelpoddsavsnitt som släpps på måndag :) Och snart är det dags för Mästarnas Mästare. Hurra!

Jag tror att Torgny & Magdalena är de två som kommer att gå vidare till final, vilka tror ni på?