I don’t like the drugs

Jag åker tåg. Befinner mig i utlandet idag igen, dock inte England. Har varit på kundmöte i Oslo och är nu på väg hem. Just precis nu stannade vi i Fredrikstad, men jag ska såklart hela vägen hem till Göteborg. Tåget är beräknat att rulla in på Göteborg C kl. 22.05.

Annan kuriosa om min hemresa; jag har fått låtsas vara knarkkurir. Tullen kom på i Moss och för att träna en hund, och då fick jag lov att gömma deras väska. Det var en stor svart labrador, jättefin och jättesnäll som bara ute efter att leta och vara duktig. Kul att se en hund på tåget :)

NSB Oslo

2 kommentarer

Lägg till →

  1. Men då! Det var ett lite annorlunda uppdrag.
    Var han snabb på att hitta väskan?

  2. Ja, han gick en vända genom kupén, men hittade ganska snabbt ungefär vart. Sedan blev det ett väldigt nosande mellan mig och min väska i sätet bredvid, där tullens väska var gömd :) Så totalt gick det nog på någon minut

Kommentera