Avslutar den här kvällen precis som igår. Ritandes i mörkret till bra musik. Supermysigt!

Chewbacca har fått lite mer färg. Jag var i färgaffären, IN-EX här i Göteborg, och bättrade på mitt promarker-förråd. Jag köpte en till väska till dem också, men jag har nog fortfarande för många pennor för att alla ska få plats.
Någon som vet någon bra väska där det får plats många promarkers, och som det är lätt att hålla ordning i? Jag har 2 st väskor med plats för 24 pennor i varje. Det kanske låter mycket, men det är det inte :)

IN-EX är förövrigt en väldigt bra affär om man tycker att rita, måla, scrapbooka m.m. är kul! Värd minst ett besök, även om man inte är så intresserad av sådant. Man blir väldigt sugen på att rita och greja när man är där inne :)

missblue
Det blev ingen fredagens outfit-bild. Jag hann byta om alldeles för snabbt till min OnePiece.
Vilka ilandsproblem jag har, va?