En liten katt i Mariehamn

Lördagen förra veckan åkte jag till Åland för att se hur det var där och arbeta därifrån i en vecka. I måndags blev jag sjuk och jag har varit sjukskriven sedan i tisdags. Idag var det dags för hemresa och jag är fortfarande inte helt frisk.

Jag fick inte se så mycket av Mariehamn och Åland, om man säger så, men lägenheten jag bodde i var fin i alla fall. Den fick jag se mycket av.

Imorse, på terminalen, var det nästan inget folk där. Så jag satte mig ner för att vänta och fick sedan se att jag inte var ensam. Det satt en katt där och väntade också :) Hon kanske väntade på någon, eller på att komma in eller ut ur landet.. Eller så var hon bara lite frusen.

image

Vet ni hur man ser att det är en liten tjej?
– Det är bara honkatter som är trefärgade

2 kommentarer

Lägg till →

  1. gillar den lilla fina kissen på terminalen

  2. Katten heter Astrid och brukar glida omkring där om dagarna.

Kommentera