Lördagsupdate

Tittar på föreläsning i Objektorienterad Analys och Design med UML (en kurs jag läser nu) och stör mig på att de inte kan de svenska Black Jack-reglerna. De programmerar en sådan applikation nämligen. Jaja, jag kan inte göra mycket annat än att se och lyssna.

Sen tänkte jag bege mig till Backaplan och se om jag kan hitta någon vinterjacka. Slängde min gamla, den hade jag haft ett antal år. Sååå bra, men också sååå använd och utsliten :/

Och ikväll blir det film och onyttigheter med Andreas :)

Förresten, i torsdags var jag och såg på Mark (Levengood) och hans värld i Vara Konserthus, mycket bra! En mysig kväll. Innan det hanns det med lite flyttstäd också. Tack Mor och Syster för hjälpen!

2 kommentarer

Lägg till →

  1. Haha! Alltid frustrerande att inte kunna ”bidra” till föreläsningar :P

  2. Hoppas du hittade en ny skön och bra vinterjacka. Minns inte när jag köpte min jacka, men den är äldre än 7 år iaf. Dragkedjan gick sönder för ngt år sedan, men denbyttes ut och den var som ny igen.

    Såg också på film igår med min älskling ;)

    Kram

Kommentera