Livstecken

РYey, ett livstecken fr̴n mig!
Jag lever och jag mår väl sådär, att inte veta hur framtiden ser ut är rätt jobbig. Jag vill ha ett jobb, helst nu, tack! Gärna en lägenhet i Göteborg också, dels för att jag trivs så bra i den staden men också för att jag saknar Andreas så otroligt mycket.

Min blogglust senaste tiden har varit ganska så väldigt obefintlig och då tänker jag inte skriva något heller. Funderar på att börja med någon slags workbook-blogg istället och skriva mindre privat, om jag nu kan det, men jag vet inte.. Och i sådana fall blir det nog på ett annat ställe. Vi får se vad som händer och när jag skriver nåt igen. Tills dess finns jag iaf på min twitter, det känns mer lagom att micro-blogga.

1 kommentar

Lägg till →

  1. Jag saknar dig, dina blogginlägg och ditt sällskap.

Kommentera