Hallå eller?!

Det är fullt upp här. Vi kör hårt med exjobbet. Det är ju inte många veckor kvar nu. Uuh, jag blir ju nästan nervös. Är vårt tillräckligt bra? Kommer vi att bli klara? Kommer vi att ha något att visa? Jag hoppas det, men vi får se. Vi jobbar hårt, ibland även på kvällarna..
Just ikväll tar jag det dock lite lugnare och tittar på film. Försöker söka jobb också, men just nu finns det inte så mycket att söka.. Blä, håll tummarna för mig!
Hursomhelst har jag kommit in på sommarkurser; så 3D-modellering & animering samt Webb 2.0 ska jag läsa. Funderar på om jag ska ta vektorgrafik också eller om det räcker med de två.. Får se.. Det blir nog bra!

5 kommentarer

Lägg till →

  1. Allt blir bra! Jobb, sommarkurser och xjobb :) You can do it!

  2. Det kommer säkert gå fint!

    Spännande med dina sommarkurser! Kram

  3. Jobbtorka är fan inte upplyftande.. *HÅLLER TUMMARNA*.

  4. Lycka till men jobbsökandet! jag håller tummarna för dej! det blev förresten jättefint med ändringen av datumena :D Lycka även med exjobbet ni kommer klara det är jag säker på! kram

  5. Duktiga ni är!! Kommer bli kanon ska du se ;-) Lät spännande med sommarkurserna också! ;-)
    Kram!

Kommentera