Way to go!

Försöker hålla lite koll på vikt och midjemått sådär, samt vad jag äter och hur mycket jag rör mig. Det går mot det bättre kan jag säga och jag börjar bli rätt nöjd. Dagens rapport är att jag nu minskat 10 cm i midja på 5 månader. Way to go! :) Vikten tänker jag inte gå ut med, men jag är nöjd där med. Börjar lägga mig lite stadigt där och det är nog bra..

Träningsvärk idag! Var och tränade med Jenny igår. Träningsvärk i magen är bara skönt.. Men i bröstmusklerna är lite jobbigt :P

4 kommentarer

Lägg till →

  1. Va härligt när man når ett mål sådär! Jag borde ta tag i det jag med nu efter alla tusentals toffee´s jag ätit över jul och nyår, haha ;-)
    Jag är lite knäpp med det där ang. träningsvärk, jag gillar´t! ;-) Fast när jag tränade fotboll som mest var vaderna ett ställe som INTE var skönt att ha träningsvärk på :-X

    Kraam!

  2. Var stolt! Verkar inte lätt alla gånger, det där med att förlora centimetrar & kilon.

  3. Massa kramar på alla hjärtansdag

Kommentera