Projekt & Sweet Lööööv

En liten update..

Igår drog vår Webbprojekskurs igång och vår grupp hade möte. Vi ska göra/fräscha upp en sida inför kommande VM i segling. De verkade vilja ha ganska mycket gjort och vi får säkert skala ner det, men jag har hamnat i en bra grupp så det ordnar sig nog.

Igår kväll kom Tommy! :D Myskväll, lagade mat (den där goda fisk- och skaldjurspannan jag gjorde med familjen innan nyår) och så såg vi på Harry Potter och Fenixorden.
Uppgång kl 7 idag för frukost och så, eftersom Tommy behövde vara hemma tidigt. Sedan gick jag och la mig igen, sov till 13. Skulle nog inte ha gjort det om jag inte skulle jobba ikväll. Deala black jack, känns rätt bra att få tjäna pengar ändå, även om det inte är mycket.

Funderar på om jag ska orka mig ut på stan en sväng. Det ser ut att vara lite småregnigt och grått. Sen är det väl massa folk också, löning..
Vi får se..

1 kommentar

Lägg till →

  1. Det var lugnt i Ullared i alla fall :P

    Ska sluta kommentera så här sent och därmed avslöja min mindre smickrande dygnsrytm ;)

Kommentera