Oj, vad det händer saker

Insåg först nu hur fult mitt gamla tema var i Internet Explorer. Jag använder aldrig IE så.. och Ni som gör det.. skit i det och ladda ner firefox istället! Tills vidare använder jag mitt gamla tema.. Men med senare versioner av både ff och IE så blir det lite fel i den här designen med.. Ska försöka åtgärda dem, samtidigt som jag nog ska fila på ett nytt tema.

Det är nämligen som så att jag har lov fram till måndag. Jag har lämnat in allt jag ska i båda kurserna, och den ena kursen har jag fått besked om att jag är godkänd i.. Så det är gutt!
Så under min ledighet ska jag väl fila lite på bloggen och mest försöka ta det lugnt..
Men iaf, ser det konstigt ut här så är det jag som håller på o grejar..

2 kommentarer

Lägg till →

  1. Det ser väl bra ut i IE. Jag kör nästan alltid med det… FF och jag kommer inte överrens riktigt.

    Kramen

  2. Folk som använder Explorer asså.. dom får skärpa sig & ladda ner Firefox!

Kommentera