Off

Jag är lite off idag, helt utan anledning. Har haft en fin dag annars.. Började dagen med att träna lite kondition. Sedan, efter dusch, blev det fika med Sofi på stan och så lite shopping. Jag köpte Cocoa Body Butter på The Body Shop, till min supertorra hud. Mina krämer håller på att ta slut.. Så nu luktar jag iaf choklad.. och ändå är jag lite off (?!)

Funderar på att ta resten av dagen ledigt från pluggande och gosa ner mig med katterna till någon film.. Det lutar åt den gamla Purpurfärgen idag..

4 kommentarer

Lägg till →

  1. Trevligt :)

    Jag kan rekommendera en bra kräm från Apoteket för oss torrisar :P

  2. jag diggar dina söta figurer, de är så underbara!!

    Kram

  3. Måste ju vara asknepigt att inte bli skitsugen på choklad när du omges av doften? =)

  4. Purpurfärgen <3 så jävla bra. Lukta choklad? :O jag läste fel och trodde att du hade köpt doften med cocos haha.

Kommentera