God fortsättning!

Nyårsafton blev precis så fin som jag tänkt mig!
Vi började med tjejmiddag här med mig, Lillasyster & Sofi.
Förrätt:
Snittar med olika röror och avocado
Huvudrätt:
Stekta quornfiléer med bearnaisesvängd potatis
Dessert:
Blåbärs- och blodapelsinsorbet i mousserande vin

Vid 21 tog vi flaskan med mousserande vin och traskade mot busstationen. Tog bussen till Skövde, där vi 3 stängde in oss på en minimal toalett ^^ Mötte sedan upp Tommy för att gå till Harrys. Vi hittade en mysig hörna med fåtöljer och där satt vi bra! Drack drinkar, blåste i partytutor. Skålade på tolvslaget och Tommy drog upp mig på dansgolvet. Vi var ensamma där till en början, men det blev fler o fler. Vi turades om att vakta bord och dansa med Tommy. Han tycker det är kul att dansa, så ja, vi tjejer fick avlösa varandra ^^ Vi övergav så småningom bordet och begav oss upp på dansgolvet allihopa. Vid 2 tog vi bussen hem och det gick finemang, trots att jag mådde liiite illa. Väl hemma drack vi vatten, tjôtade och åt upp de resterande snittarna. Mums!

Vilken toppenkväll!

och ja, just det, jag är redhead nu! Och jag trivs! ^^

4 kommentarer

Lägg till →

  1. Redhead e bra grejer d!=P
    Låter som en lyckad nyårsafton.
    Kram

  2. va fin du blev i rött :D

  3. Åh, vilken underbar färg du har på håret!!

    Kram

Kommentera