Katter & Kanin

Befinner mig just nu hos my preciousssss för att bli bortskämd ^^ Han tyckte jag behövde det.. Har väl varken ätit eller sovit bra det sista.. Det har handlat om 2-4 timmar/natt de senaste dagarna.. Jag har mycket att göra i skolan.. Men så kom han och hämtade mig o kissarna igår. Och han gjorde en helt underbar pastasallad! Vi satt och kikade på Jumper till maten.. Men ja.. efter maten var jag så trött så det gick inte att hålla sig vaken.. Somnade HEEELA tiden, och kl 22(!) låg jag i sängen och sov gott.

Uppe vid 6 idag. Gosar med Izzie och ska snart se om jag kan börja plugga. PÃ¥ tal om Izzie, katterna fick träffa Ripley (Tommy’s kanin) utanför buren igÃ¥r. Hon skuttade runt i lägenheten och det gick riktigt bra..! Det verkade som att hon och Izzie faktiskt blev kompisar, medan Slash var lite skrajare.

Oh well, jag ska kika på julkalendern och läsa lite bloggarna nu. Update senare kanske.. Ska luncha hos Tommys föräldrar idag..! :)

4 kommentarer

Lägg till →

  1. Vilken snäll pojk! ^^

  2. Härlig för dig att bli lite ompysslad!

    Kraaaaam!

  3. Snäll karl vettö. Jaaaa, du får glo på LOTR snart :D fast det blev inte sagan om de två tornen igår :( linusen somnade som en stock efter hård arbetskväll, sen så skrämde han mig när han kom hem, jag stod och diskade, så stack ett huvud fram, jag höll ju för fan på att skita på mig.

  4. Awwww! :) Ja, vi sover inte bra nu.

Kommentera