Update

Fasiken vad dålig jag är på att uppdatera då..! Det får bli skärpning på det..!

Annars är det bra med mig. Ligger ganska bra till i skolan, ja, jag verkar ligga i fas då, förutom lite php-problem.. Just det känner jag mig lite stressad över, för jag måste vara klar med det till jul, annars får jag läsa om kursen, och då kan inte mitt ex-jobb bli i php iaf..

Tommy & Ripley kom i fredags och vi myste till Wall-E. Sötare film får man nästan leta efter.. ^^ Igår gick vi hem till ett par kompisar och spelade Rockband & Uno. Mycketmycket trevligt! Nu har min synth-pojke och kanin-flickan precis åkt. Saknar dem! Och det dröjer nog innan jag träffar dem igen, för jag ska jobba nästa helg :( O sen ska han iväg på lite synth-evenemang.. Vet inte riktigt hur det ska gå *sakna* Jag har ju både Izzie & Slash att gosa med iaf..

Ska försöka få pluggat lite php idag.. och så ska jag lägga upp bild till 52 foton, och ev lite bilder till mitt galleri från igår med.. Jobba lite med en hemsida till Tommy & hans DJ-kompisar.. Kanske borde äta också

1 kommentar

Lägg till →

  1. Du är produktiv ;) Och vi är duktiga :D

Kommentera