Läget är ganska så oförändrat idag, förutom att jag VERKLIGEN tröttnat på sängen..!

Tingeling-filmen igår, jag var skeptisk till en början. Kände att den verkligen var en barnfilm de första minutrarna, men sen kom jag in i den och fick faktiskt skratta lite med..! Jag gillade den, en söt barnfilm. Såg även på Hell Ride igår, den var nog lite för rörig för mig som var sjuk.. Svårt att hänga med vilka som var vilka.. Ganska snygg annars, men då var nog Tingeling bättre ^^

Det låg snö på taket, på huset mitt emot, när jag gick upp! :o Nu har det smält undan dock. Men kallt är det, och det är nog inte bara feberkallt.. Sitter o värmer mig på min kopp med honungsvatten.
Jag måste gå och handla sen.. Blä och orka! Jag borde diska och städa och sådär med, ser ut som ett slagfält här.. Men blä och orka!

Slash är en av de snyggaste killarna jag känner..