Helgen med T

I fredags kom min fine T hit. Vi gick hem till Sofi för att äta tacos och sedan blev det som sagt Fia med hutt. Det gick inget bra för mig, såpass dåligt faktiskt så att Sofi fick hjälpa mig att hutta. Mycket trevligt var det iaf!

Igår (lördag) sov vi lääääänge, sedan kom T på att han glömt lämna sin nyckel till sina föräldrar, så hans söta lilla kanin kunde inte få någon mat. Därför blev det en tur hem till T, och på vägen stannade vi till på en fin restaurang i Skövde. T hade bokat bord och bjöd mig, jag kände mig som en prinsessa. Underbart god mat, och man blev riktigt mätt.

Väl tillbaka i Lisch var vi bÃ¥de trötta och mätta och skulle se pÃ¥ film. Det blev Grindhouse: Planet Terror. Har alltid velat se den eftersom den hör ihop med Death Proof. Eller… hör ihop kanske den inte gör, men jo, det gör dom visst :) Grindhouse. T somnade hursomhelst, men jag tyckte filmen var bra! Jag gillar stilen och jag gillar Rodriguez (regissören).

Vi sov visst länge idag med. Men det blev en promenad, i solen, längs Vänern och så en fika på Rådhuset. Nu är det bara katterna, jag och lite saknad kvar här i lägenheten.
Back to reality, dags att plugga! Men jag fortsätter ändå att drömma och längta till nästa helg! ^^

3 kommentarer

Lägg till →

  1. Hahah joo tyvärr var ja tvungen, för det var pojkvännen som betalade glassen :( Sen nu på morron dan efter så hade han ätit upp hela medans ja låg å sov :(

  2. Öppna din dörr (8) hähähähähä!

  3. Låter som en bra helg. Umgås med vänner och att få mysa me nån man tycker om =D

Kommentera