Paint it black

Jag känner mig lite halvdålig på att uppdatera här, men mycket är väl för att jag har annat för mig och inget direkt intressant att rapportera om. Mycket plugg blir det, även om det inte går så fort framåt. Känns som att jag står på samma ställe och stampar nästan hela tiden.

Hursomhelst, idag har jag gjort något som jag inte brukar. Jag har målat! Med färg och pensel. Offer är mitt gamla skrivbord som jag haft sedan jag var liten. Det var i ljust trä och olyckligtvis gick en bläckpenna sönder på det för säkert 10 år sen. Sedan dess har det varit en stor blå fläck uppå.

Nu målar jag det svart, för att passa lite bättre in i mitt vardagsrum. Dessutom matchar det ju katterna väldigt bra! ^^

3 kommentarer

Lägg till →

  1. men vad händigt av dig :D jao, det blir nog görsnyggt hur som helst!

  2. Svart är ju helt klart den snyggaste färgen! Hoppas det går bra med skolan snart och att du känner att det går framåt! ;-)
    Kram!

  3. Svar: haha men precis. Så brukar jag också tänka :P

Kommentera