Dagen har varit bra, men det har varit något som inte varit helt rätt med mig. Ögon och hals har inte känts bra, nu börjar näsan med. Jag är seg. Jag tror jag sover för dåligt/lite. Jag tillåter inte mig själv att sova riktigt för jag måste ju plugga. Det känns helt sjukt och är säkert inte så nyttigt.

Hmm, ja, dagen iaf. Mötte upp Lillasyster vid bussen och så gick vi och shoppade. Jag köpte vantar och consealer (heter det så?). Sedan blev det lite fika, innan vi gick hem till mig. Fick hjälp att flytta ut enkelsängen jag har i köket. Jag har nämligen sovalkov i mitt kök och nu har jag gjort den till myshörna! :D Mycket mer hann vi inte innan vi begav oss till Trollhättan. Besök hos optikern. Jag ser sämre och det suger. Även optikern såg att jag inte såg helt frisk ut, mitt öga var inte bra, och det kände ju jag med..
Shoppade en finfin pärm som jag ska ha php- och databaspapper i sedan när skolan sätter igång. Små monster på, jättesöt! Och så fick syster storhandlat på Överby. Själv köpte jag bara lite våtservetter och godis.

Sedan mot systers hem där mamma och pappa möter upp. Jag får en stor och fin hemmaodlad gurka. Ska nog ta o smaka på den snart, för nu sitter jag här med mitt godis och det känns ju inte särskilt nyttigt. Jag ska sätta på ugnen och sedan får det bli en ost-och gurk-baguette. Jag ska ställa undan godiset.