Spelning o så..

Dålig uppdatering både igår och idag, men här är jag..! Vi spelade ju med bandet igår, och det gick hyffsat. Det var dock inte så många som tittade, kanske 5-10 personer eller nåt ^^ men det var ju någon slags mässa samtidigt. Well, så länge man får betalt så är jag glad och spelar. Dessutom är det ju alltid kul att spela med mina pojkar :)

Aja, idag då.. Jag har pluggat på, och så var jag på croupier-utbildning ikväll. Jag tycker verkligen det är gôr-kul! Undrar hur det blir när man får komma ut och jobba sen.. Är det lika kul då? Hoppas det :)

2 kommentarer

Lägg till →

  1. Vad bra att du tycker min besöksräknare ser bra ut, jag är ganska nöjd själv nu efter att jag gjorde ”bakgrunden” lite transparant. :)

  2. Kul med spelningar och utbilningen :)

    Träligt dock att det inte var så mycket folk som tittade på er. Men som sagt så länge man får betalt så :)

    Massa kramar

Kommentera