Incka = Croupier


Jag fick jobbet som croupier! :D Utbildningen börjar ikväll..

5 kommentarer

Lägg till →

  1. Jag har jobbat som Black Jack dealer…fy fan säger jag bara ^^ Vad är det du ska göra? ^^

  2. Jag hoppas du kommer trivas bättre än mig :P När jag jobbade så raggade killar/gubbar som idioter, spillde saker på bordet hela tiden trots att man sa åt dem femtioelva ggr..o sen alla som försöker fuska ska man inte ens prata om. Fy fan va arg jag var somliga ggr ;) *asg* Sen jobbade jag röda dagar som typ..juldagen etc men OB var nog det SÄMSTA jag varit med om så då ringde jag o var arg till min chef o sa det att nu hade jag fått nog av det där jobbet med skitlönen o att jag sa upp mig! *asg*;D

  3. Grattis till jobbet! :D

  4. Haha vad coolt :)

    GRATTIS…

    kram kram

Kommentera