Tjejhelg!

Paus i pluggandet, och jag sitter och minns helgen. Linda kom ju hit i fredags. Vi gick ut i fredagskväll, efterfest och vi var inte hemma förrän 5.30. Partyparty :)

Det var så kul när vi skulle lägga oss. Linda hade lagt sig innan mig, och jag skulle precis gå o lägga mig när jag hör Linda tjuta till och ut ur sovrummet kommer Izzie och Slash springades, med världens största svansar. Det springer ett varv i vardagsrummet och sedan vidare ut i köket där de börjar lugna ner sig. De hade hoppat upp på Linda, där hon låg och försökte sova. Hon är ju inte van vid att katter hoppar upp på henne sådär bara.. Det var väl inte vad hon väntade sig.. Synen av allt var iaf jättekul! ^^

Vi sov länge på lördagen. Frukost på eftermiddagen och så gick vi till Jysk och jag fick köpt rullgardin och handdukar. Hemåt igen. Vi köpte mat och Linda gjorde guacamole som vi sedan hade till kvällens tacos. Kvällen blev lugn. Äta och dricka gott + film. Nisse Hult & Den långa flykten.

Tog det lugnt på söndagsmorgonen, innan vi begav oss mot repet. Mat efter det och sedan var helgen tillsammans med Linda slut. En riktigt kul helg! Hoppas att det inte dröjer ett år tills vi ses nästa gång igen ;)

3 kommentarer

Lägg till →

  1. LÃ¥ter som en riktigt skojig helg. Stackars Linda och stackars kissarna *hehe* :)

    Ha det gött.
    kram kram

  2. Jag igen :)

    jag har röstat…

    KRAM

Kommentera