Stress

Jag är dålig på att uppdatera här, och jag är dålig på att besöka bloggar, jag ber om ursäkt!

Känner mig extremt stressad nu. Åker till Kalmar imorgon, 2 tentor väntar. Jag har knappt hunnit läsa någon teori alls inför tentorna, utan bara labbat. Sen åker jag snart till solen också, mycket som ska fixas inför det med.. Så ja, jag är lite halvt frånvarande, förlåt!

4 kommentarer

Lägg till →

 1. Ingen fara gumman! Låt skolan gå först så ses/hörs vi när du känner att du har tid att sitta i lugn å ro.

  Kraaam!

  Ps Håller tummarna för att dina tentor går bra!

 2. Hoppas du har det bra i Kalmar nu, så hörs vi när du kommer hem, Kraaaaaamar! ^_^

 3. Undrar hur det gått för dig?

  Kram!

 4. Det är ingen fara gumman…

  Stressa inte ihjäl dig och försök att ta det lugnt istället..

  Massa kramar och lycka till

Kommentera