God natt/morgon!

Lyckades fixa lab 4 i javascript hyfsat idag, det är en sak som inte fungerar, en litenliten sak. Men det tar jag imorgon förmiddag. Tror inte att det är något allvarligt fel, allt annat funkar.

Vad jag har gjort mellan midnatt och nu är och dragit 3 föreläsningar i Internetteknik, om nätverk. Jag TROR att jag kan fixa den labben imorgon (den ska vara inne då) vid midnatt. Gör jag det så ligger jag nog inte längre efter. Det är frågan bara hur det går med min javascriptlab som ska redovisas, är inte säker på att min lösning är optimal, men det är en lösning iaf.

Vad jag svammlar. Dags att sova nu! Om 8 timmar sitter jag och redovisar :P

3 kommentarer

Lägg till →

  1. Ohh! Roligt :D Hate to say I told you so ;) höhö

    Btwm, jag drömde om dig inat, hahahaha!

  2. Ja visst är det hemskt :(

  3. Håller tummarna för att din redovisning går bra idag!

    Kraaam!

Kommentera