Det blev en väldigt produktiv dag idag. Vi kom på att Ebbe behöver ett pass och det blev till att ordna med det idag.
Eftersom Andreas jobbade behövde vi först ha en blankett där han godkänner att jag får beställa pass. Denna blankett skulle undertecknas av honom och två vittnen. Vår skrivare hade gett upp här hemma, så Andreas fick skriva ut den på jobbet. Jag och Ebbe åkte dit och hämtade blanketten för att sedan åka vidare till stan. Skatteverket först, för att hämta personbevis och sedan till polisen och deras passansökan. Det tog lång tid överallt, och sedan visade det sig att personbeviset inte behövdes. Det är bara om man har bytt namn nyligen (vilket jag gjorde den senaste gången jag ansökte om pass). Hursomhelst är det skönt att ha allt det här gjort i alla fall, och passet skulle vara klart om senast en vecka. Bra grejer!

Utöver det har vi haft sotare här idag också. Jag trodde Slash smet ut när de var här eftersom han aldrig kom fram efter att de hade gått, men som tur var hade jag fel!
Sedan har jag tvättat, diskat och städat lite i köket också. Och nu tänkte jag sova. God natt!

image