Hej! Här är jag. Det kunde man inte tro… Jag borde blogga mer. Speciellt om Ebbe så att jag kommer ihåg hans framsteg. Samtidigt vet jag att sådant inte intresserar alla, och så vet jag inte heller om jag vill att det ska ligga för allmän beskådning heller.

Ebbe är typ 11,5 månader snart och växer så att det knakar. Dricker mjölk, åker Bobbycar och kliver av den lite varstans i lägenheten för att stå och gå. Han går inte helt själv än, men det är inte många dagar kvar tills det händer.
Just nu är han förkyld, så det är lite si och så med sömnen, men humöret är det aldrig något fel på. Han är en väldigt glad unge! Världens bästa..!

Imorgon gör jag min sista dag på jobbet innan jag går på mammaledighet igen. Andreas är klar med pappaledigheten nu och jag var sugen igen. Det ska bli fint att få den här våren och sommaren tillsammans med Ebbe också.

914762_940260712658949_1077269481_n