Jag föll ur #blogg100. Jag blev sjuk och orkade inte, helt enkelt. Det tog tid att bli frisk också. Det sägs ju att amning är ganska fysiskt ansträngande så jag gissar på att det är anledningen till att jag inte blev riktigt frisk. Man vet ju att man inte ska gå till gymmet när man är sjuk :P Hursomhelst var amningen superviktig för att kunna hålla Ebbe frisk, och det har gått bra – tills i fredags då han till slut smittades av min ögoninflammation. Hans ögon mår bättre nu, även om de inte är helt bra, och jag mår bättre jag med. Har lite hosta kvar bara, men det får gå.

Så, sedan det senaste inlägget har jag och min man hunnit fira tvåårig bröllopsdag. Det firade vi genom att äta fint på Thörnströms kök. En helt fantastisk middag!

Och idag fyller Ebbe 3 månader. Tiden går snabbt och han växer. Igår fick han sin första omgång med vaccin. Jag bävade litegrann inför det där, att han skulle få ont och må dåligt, men det har ändå gått över förväntan.

Ebben ligger just nu och sover bredvid mig i sängen, men snart är det dags för mat och senare tänkte jag ta oss ut på promenad. Det behöver i alla fall jag. Dags att komma i form nu, va? :)

image