Det regnar och har gjort så i ett par dagar. Det är ganska mysigt när man inte behöver lämna hemmet och inte har några måsten mer än att ta hand om Ebbe. Ebbe och hans pappa kan nog få en mysig höst och vinter :)

image

Igår trotsade vi ändå regnet och åkte in till stan för en fika med Soph. Mysigt! Och det börjar kännas bättre att ge sig ut med barnvagn och bebis. Jag är säkrare och känner Ebbe bättre.jag brukar kunna lista ut vad han behöver och om inte annat, trösta. Igår var han dock väldigt ledsen när vi skulle åka hem, och jag skäms för att jag kom på orsaken just på bussen. Han var ju hungrig! Att jag inte tänkte på det… 
Nåja, vägen hem är ju inte lång och han var inte utan mat ovanligt länge heller. Ingen skada skedd. Förhoppningsvis kanske huvudet är med mig bättre nästa gång. Jag behöver nog öva på att vara mamma på stan mer.