Keep

När man är hemma hela dagarna blir det lätt så att dagarna börjar flyta ihop. För att jag ska se och känna att jag gör någon nytta (förutom att ta hand om Ebbe då) så använder jag mig av listor. Jag har alltid gillat checklistor det är så lätt att se resultat med dem.

I det här inlägget tänkte jag tipsa om Google Keep, en av de funktioner man kan använda om man har ett Google-konto. I Keep kan man alltså göra listor att checka av, lägga till anteckningar och bilder. Man kan sedan markera varje lista/anteckning i olika färger för att få lite mer ordning.

Keep finns som app till telefonen och går också att nå från datorn via https://drive.google.com/keep/ om du är inloggad på ditt Google-konto.

Google Keep

Varsågod för några av mina anteckningar! :P

1 kommentar

Lägg till →

Kommentera