image

Slash är med överallt där jag och Ebbe är. Idag har han verkat lite besviken över att det inte funnits plats för två att ligga på min mage, men har ändå nöjt sig med att ligga bredvid. Två gånger har han försökt ta plats bredvid Ebbe på magen.

Innan Ebbe kom till jorden var jag lite orolig för hur det skulle gå med katterna och en bebis, de är ju vana vid att vara bebisarna. Men det har bara gått bra. Katterna har tagit på sig någon slags syskonroll och håller nästan alltid koll på Ebbe.
Jag tror att anledningen till att det har blivit såhär bra är att katterna själva har fått bestämma och att de fått ta sin tid och får sin uppmärksamhet. När Ebbe först kom var de väldigt tveksamma, men det var okej och det visade vi. Fast de var ju såklart nyfikna också.
Nu finns det inga bekymmer kring katterna och Ebbe. De har förstått att Ebbe är vår unge och en i familjen. Fint!