Idag har varit en bra dag. Den började med att jag lyckades få Ebbe att somna om efter att jag ammat honom vid 6. Om inte det hade gått hade jag fått gå upp då, men nu kunde jag sova till kl 9. Smått otroligt och det har gjort mycket för mitt humör :) Sedan lyckades jag få i Ebbe i vår bärsjal alldeles själv. Sjalen har inte varit någon lätt konstruktion att ha och göra med, även om den har varit väldigt bra och populär hos bebis, men igår kom Andreas på ett sätt att få ner Ebbe i den själv. Idag lyckades alltså jag med :D Det gör stor skillnad när man kan gå runt och greja med båda händerna fria!

Idag har vi också fått besök av Ebbes moster och hennes man. Både jag och Ebbe tyckte det var mycket mysigt! :) Ebb fick dansa och vi fick fina paket! T.ex. en uggla-mössa. Egentligen skulle jag visa den på kort här nu, men det får bli en annan gång eftersom jag inte vill störa bebis som ligger och sover på mitt bröst :)

image

Något annat som också är bra med den här lördagen är att vi ska äta ost ikväll. Vi fick massa ostar av en gammal klasskompis till Andreas som var här och hälsade på i veckan :)