En gång för länge sedan läste jag på en mammablogg om hur hon hade visat YouTube-klipp för sitt barn och barnet älskade att titta på klippen. Till saken hörde att barnet var bara månaden gammalt. Just då var jag väldigt skeptisk till det hela och om bebisen verkligen kunde gilla det där. Hur bra koll har bebisar egentligen? Idag bestämde jag mig för att leta upp det där inlägget och se om Ebbe gillar de där klippen också.

– Guess what?! Ebbe gillar Babblarna, han med :)
Nej, jag tror inte att han är med på vad som händer i Babblarnas videos, men jag tror att han gillar musiken, färgerna och formerna. Det går lagom snabbt också, så att det inte blir alldeles för mycket intryck. Han tittar noggrant på vad som händer.

Nu kommer ju inte Ebbe få sitta framför YouTube hela dagarna, men någon låt då och då kan ju vara trevligt. Nackdelen med dem är att de sätter sig hos mamma också :)