Igår sade vi att vi skulle äta frukost på stan om bebis fortfarande inte hade kommit. Så vi gick upp hyfsat tidigt och åkte in till stan och Way Cup. Vi åt ju en underbart god frukost där för någon månad sedan, och nu var jag sugen igen. Man får passa på, vet inte hur spontana man kan vara i framtiden. Idag hade de en grötfrukost, och den var inte fel den heller! Lite bufféig, med massa goda och bra saker.

Way Cup skriver på sin hemsida att deras grej är att ha ett schysstare café, med bra leverantörer och ekologiska råvaror. Inredningen är återanvänd och riktigt snygg. Det känns bra att äta där :) I grötfrukosten har de ett samarbete med Smaka på Västsverige, vilket jag tyckte var lite kul. Mycket av det kom från mina hemtrakter. Osten kom från Sivans och korven kom från Adelsåsen. Marmeladen från någon gård i Grästorp, och äpplemos- och must från Kållandsö. Sedan fanns det ju såklart ännu mer att äta och välja bland. Way Cup’s grötfrukost kan vara den mest prisvärda frukosten i Göteborg. Kanske t.o.m. lite för billig, men det gör inget heller.

Way Cup hemsida

Man skulle kunna tro att det här inlägget är sponsrat av Way Cup, men icke! Jag vill bara uppmuntra och visa ett bra alternativ :)