Det är redan fredag, men jag tycker att det känns som onsdag. Natten till idag höll på lite blandade känslor. De ville behålla bebis uppe på neonatal under natten, istället för att han skulle sova hos oss. Det kändes så tomt att lämna honom där samtidigt som jag visste att jag inte skulle behöva gå upp och se om han andades (för det gör jag hela tiden) = lite mer sömn. Vi gick upp till hans avdelning två gånger under natten för lite matning. Tufft att gå upp, men man vill ju ändå bara vara där han är.

Natten gick i alla fall bra och sonden togs ut på morgonen nu med full fokus på amning istället. Sedan togs även ingången för antibiotikan (som satt på huvudet) bort, då den inte behövdes mer. Så nu har vi en helt sladd- och nålfri bebis :)

Tänkte förresten visa hur det ser ut på vårt rum. Ingen vidare ordning, men det blir lite som det blir just nu.

image

Inatt när jag gick upp kröp silverfiskar omkring på golvet. Tur att vårdpersonalen är så bra som den är när inte städpersonalen är det. Det väger upp en del.
Är ganska arg på städerskan också eftersom hon snodde mitt supermjuka toapapper. Nu måste jag torka mig med det härliga sandpappret som finns på alla sjukhus istället.