Riktigt vårväder ute idag, så för första gången tog vi ut bebis på promenad i vagnen. Han sov hela vägen. Gott med frisk luft och rörelse, antar jag. Det tyckte jag med! Det var längesen jag kunde ta sådana promenader. Vi köpte glass, gick till apoteket och så passade jag på att hämta ut ett paket jag beställt med schampo och balsam.

Är väldigt glad över vår promenad idag i alla fall. Känns lite mer som ett riktigt liv (att inte bara vara instängd i vår lägenhet), och solen var ju det bästa :)

Annars har de senaste dagarna med bebis varit bra också. I onsdags var vi på hörselscreening (eftersom bebis fick antibiotika efter förlossningen), och den gick utan anmärkning. Igår kom BVC på hembesök och även det gick fint.

Det känns som att man kanske börjar komma in i någon slags vardag nu :)

ebbevagn