Fettis-dagen

SemlaJag vet inte om det bara är jag, men… jag förstår inte riktigt grejen med semlor. Är de verkligen så goda? Jag är inte så mycket för mandelmassa, så ska det vara semla får det gärna vara med vaniljcreme istället, men helst väljer jag nog något helt annat än semla. Cremebulle kanske? Men det blir nog inget sådant idag. Möjligtvis något annat fett som man råkar ha hemma. Chips kanske :) Fettis-dagen istället för fet-tisdagen.

Det är rätt lugnt här. Jag tar det lugnt. Håller mig hemma. Bebis har inte kommit än, så jag passar på att vila så mycket jag kan. Antar att det kommer att gå åt en hel del energi till förlossningen.

2 kommentarer

Lägg till →

  1. Håller med om semlor. I egenskap av februaribarn har jag alltid fyllt år i semletider och därmed ofta blivit bjuden på det vid diverse födelsedagsfiranden. Traumatisk barndom, much? Ja, för varken då eller nu gillar jag semlor! Tog vaniljbulle istället för semla idag på jobbet :)

  2. Bra val, Sophie! :)

Kommentera