#blogg100 och ”renovering”

Vet ni vad som händer idag då? #blogg100 drar igång och jag tänkte vara med i år också :) Tanken är alltså att jag ska skriva ett blogginlägg om dagen i 100 dagar, och vi hoppas på att jag kommer klara det lika galant som förra året.

Något annat, som också händer idag, är att mamma och pappa är här och hälsar på. De kom hit med massa bebissaker, och så har vi beställt tapeter och köpt renoveringssaker till vårt framtida sovrum.
Just nu sliter mor med att riva tapeter, far köper kofot och Andreas fixar med mat. Själv ligger jag i sängen och bloggar. Kanske lika bra, med tanke på att jag känner av en del sammandragningar även i vila… Imorgon är det ju sagt att bebisen ska komma, men vi får väl se om det blir så. Ni lär få veta. Jag ska ju försöka rapportera varje dag nu ;)

image

1 kommentar

Lägg till →

Kommentera