Fredag och jag har typ inte gjort något vettigt. Man kan ju verkligen undra vad jag gör när jag går hemma om dagarna, speciellt eftersom jag har gått hemma hela februari.

Well, för att beskriva min dag idag… Jag gick upp strax efter 9, sade hejdå till Andreas som skulle iväg och jobba. Spelade lite Rayman på min PS Vita och åt frukost. Sedan gick jag och la mig i sängen och lyssnade på ljudbok. Just nu är det Johan Théorin’s Nattfåk som jag lyssnar på. Somnade och sov i en timma.

Gick upp. Surfade. Städade litegrann. Gick ut med sopor och kompost. Hittade potatis i skafferiet och en panerad fiskfilé i frysen, så det fick bli fish ‘n’ chips till lunch.
Sedan var jag sugen på att spela lite mer, så jag installerade Diablo 3 och med det har jag spenderat resten av dagen/kvällen.

Diablo 3 - Pam

Det kommer ju en expansion till Diablo 3 nu, och jag är lite sugen på att spela det. Frågan är bara hur mycket tid jag kommer att ha sedan… Men å andra sidan, säg att bebisen inte kommer på söndag och jag går över tiden med två veckor.. Då kommer jag att vilja ha något att göra :)