Bortskämd & Tacksam

Jag är så glad över att jag har det så bra som jag har det. Trots att jag är tjock med gravidkrämpor.

Vi håller ju på och stylar vår lägenhet eftersom den ska fotograferas imorgon.  Igår kom mamma och pappa hit och hjälpte till med städningen. Vi kom så långt så att jag ändå har kunnat ta det ganska lugnt idag. Tack för det!

Och på morgonen idag hade jag ett stort paket som väntade på köksbordet, från min älskade man. En lyx-adventskalender från The Body Shop, en sån som jag funderat på om jag ska köpa i över en månad nu. Bortskämd much, men jag blev så väldigt glad ändå :) Tack för det!

På dagen idag fick jag även hjälp av Andreas familj att slänga en stor hylla. Det hade jag aldrig fixat… Så tack för det!

Kvällen har spenderats i sällskap med maken och Soph. Adventsfika framför Sunes jul. I like! Tack för det!

Men nu är det allt läggdags. God natt!

image

1 kommentar

Lägg till →

  1. Åh, en sån kalender har jag önskat mig i flera år….

    Kram

Kommentera