Bebis!

Jag vet inte riktigt vilka ni är som läser min blogg (speciellt med de sporadiska uppdateringarna jag gör), men jag chansar på att det är vänner och familj. Säg gärna hej, så vet jag :)

Tror inte att det är någon nyhet för de flesta här, men jag har en bebis magen. Var på ultraljud för nästan 2 veckor sedan, och sen dess har det börjat bli svårt att hålla sig. Jag är så nyfiken på vem livet där inne är. Vad h*n kommer att tycka om att göra, och allt. Något av det jag önskar mig mest just nu är en ultraljudsapparat så att jag kan ligga och titta in i min mage hela dagarna, för att se hur h*n har det.

Jag vet inte riktigt vad det kommer bli av min blogg, om det blir en mamma-blogg eller så. Jag tror faktiskt att den fortsatt kommer att handla om mig. Men just nu kretsar mitt liv väldigt mycket kring Bebis, så det är möjligt att det blir en del sånt. Det är svårt att undvika när man börjar få mage, är tjock och flåsig. Imorgon går jag in i vecka 21, typ hälften kvar nu! Häftigt!

Bebis

4 kommentarer

Lägg till →

Kommentera