I mål med #blogg100

2majIdag har jag bloggat 100 dagar i rad, under taggen #blogg100. Vissa dagar har det funnits mer att läsa/skriva än andra, men som jag nämnt tidigare är det en liten utmaning att blogga när man jobbar och pendlar. Det händer inte alltid så mycket på dagarna, inte så mycket som är värt att nämna i en personlig blogg i alla fall.

Jag har fått tänka till en del, och fundera över vad som är jag, vad jag kan skriva och vad som är intressant att läsa. Jag känner att jag har hittat några nya vägar att gå. Apptipsen t.ex. har jag fått väldigt bra respons på. Det är något som intresserar många, och bra appar är såklart värda att lyftas fram :)

Bloggandet kommer att fortsätta. Förhoppningsvis kan jag fortsätta skriva ett inlägg om dagen. Vi kan väl hoppas på det i alla fall. Jag tänkte haka #fmsphotoaday nu i Maj månad med mitt Instagram-konto, så om inte annat så ses vi kanske där?

1 kommentar

Lägg till →

  1. Kul att du har kommit igång med bloggandet igen! Jag läser i alla fall allt som skrivs :)

Kommentera