Första april idag! Har ni blivit lurade? Maken försökte och lyckades lura mig imorse. Han sa att någon hade blivit mördad precis utanför vår balkong. Well, som nyvaken reflekterar man ju inte över om att det kan vara första april, så ja, jag gick på det. Har ni blivit lurade idag?

Annars då? Jag är så trött! Och det är snart läggdags. Ligger på soffan med telefonen och ett glas mjölk och varvar ner litegrann. Vi har varit på Ikea idag och köpt bl.a. en hallbyrå. Efter det bjöd vi mor och far på resterna av Philadelphiatårtan och umgicks lite här hemma. Efter att de åkt hem tog jag tag i möbelbyggandet. Det är nämligen jag som tar hand om alla ikeamöbler här hemma. Mannen min följer inte alltid instruktionerna, och om man inte gör det blir det inte alltid bra. Så för husfriden är det bäst om jag gör det. Följer man bara manualen jättenoga blir det nästan alltid bra :)

Jag är iaf supernöjd med byrån. Vi behövde lite extra förvaringsutrymme, och jag behöver kunna göra mig iordning i hallen på morgonen. Vi har ju bara ett badrum och vi går nästan alltid upp samtidigt. Nu ska vi nog bara ha en bättre spegel till hallen, så är nog allt bra där sedan :)

image