Apptips: Boktipset

boktipsetJag har nästan alltid läst mycket, eller i alla fall haft ”läsar-perioder”. Nuförtiden läser jag inte så mycket eftersom jag har smått problem med nervinklämning när jag ligger på ett speciellt sätt (och jag ligger ofta ner när jag läser). Däremot lyssnar jag på böcker. Ljudböcker är supersmidigt, speciellt när man ska sova och behöver slappna av och inte tänka alltför mycket.

Boktipset är en app där du kan samla alla böcker du läst, betygsätta och kommentera dem samt se vad andra tycker om böckerna. Där kan man också lägga till böcker i sin ”Vill läsa”-lista. Något av det bästa med appen är att man lätt kan hitta böcker som passar en, utifrån tidigare betygsatta böcker.

Boktipset finns på webben, samt till iPhone och Android. Ladda ner appen, bli medlem och vän med mig :) Jag heter incka där med.

1 kommentar

Lägg till →

  1. Ett annat tips är Goodreads som har större databas, fler användare och topplistor i alla möjliga genrer.
    :)

Kommentera