Jag pendlar ju till mitt jobb varje dag. Tåget tar 35 minuter och det är ju helt okej, men det blir ändå tid som går. Det är perfekt också just för att man får en chans att varva ner, och koppla bort arbetsdagen. När jag kommer hem efter en arbetsdag är det sällan som jag tänker på jobbet – och det är skönt!

Men, det är ju ändå minst 70 minuter pendlingstid varje dag som man inte har något att göra. Så vad kan man göra? Tips från coachen (dvs jag) är:

★ Sov – men om du har en tid att passa kan det vara bra att sätta ett alarm
★ Lyssna på poddar – ett par av mina favoriter är Superlife Podcast, Institutet och SemiRetro
★ Läs – tidningar, böcker
★ Spela spel på mobilen – Utmana mig i Ruzzle (webdevelin) eller Quizkampen (incka)!
★ Lyssna på musik
★ Titta på serier – perfekt på surfplatta, dator eller smartphone

train