Jag har haft en fin dag ändå. Jag hade egentligen inte tänkt blogga om den alls, men nu när den har varit så bra kan jag ändå inte låta bli.Jag fyller år idag, och jag har inte velat tänka på det eller fira det alls, men det blev visst lite ”firande” ändå.

Jag väcktes med frukost på sängen med chèvre-macka, jordgubbar och Brämhults-juice. Fick fina paket av min man; laptopväska och presentkort på In-Ex Färg. Tog en powerwalk efter frukosten och sedan var det skönt att bara ta det lugnt.

Nu på kvällen hade vi bokat bord för oss, min familj, svärföräldrarna, svåger och svägerska på Efessos, en grymt bra grekisk restaurang, och där åt vi god mat och hade det gott!

Jag fick grymt fina presenter nu på kvällen också! Serveringsglas, vitvinsglas, rödvinsglas, ridlektioner, ridbyxor, skor och strumpor. Jag är så glad över allt fint jag fått :)
Är också glad över min fina familj också. Både den biologiska och den ingifta. Känns gott.

image

Så här fint inslagna presenter kan man få om man handlar på Cervera i Trollhättan. Fick två paket till som var därifrån. De var inte mycket bättre… Men vi hade väldigt kul åt dem iaf :)