Jag har ju skrivit ett inlägg om dagen i 35 dagar nu. Det här mitt 36e inlägg. Det är ganska svårt faktiskt, att skriva ett inlägg varje dag. Det var lättare förr, då kunde jag skriva mycket, om ingenting, och flera gånger om dagen. Jag vet inte om det hände mer saker då, men livet såg nog annorlunda ut.

När jag har bloggat som mest har jag varit student. Det är jag ju inte längre. Jag har ett heltidsjobb och dagarna ser ut ungefär på samma sätt. Jag går upp samma tid, åker och jobbar, kommer hem samma tid. På kvällen blir det inte så mycket tid över till annat. Ofta är man trött, ofta går man och lägger sig tidigt, för att orka upp dagen efter, så man gör kanske inget extra-ordinärt… Inget som är värt att blogga om i alla fall. Kanske borde jag göra det ändå? Som förr? Blogga om saker som avviker från vardagen?

”Idag var tåget sent, men jag spelade Ruzzle och Quizkampen så jag fick tiden att gå ändå”
– är det så kul att läsa om?

Dagens outfit kanske är kul? Men jag shoppar inte speciellt mycket, så mina kläder är ju ofta sådant som jag har haft på mig tidigare. Dagens outfit kanske är att ta i, men man skulle kunna ha en ”fredagens outfit”, eller något :) Här har ni dagens outfit:

image

Jag har arbetat hemifrån idag och har därför kunnat ha på mig myskläder/pyamas utan att någon märkt :) Just den här pyamasen hittade jag på Lindex och föll direkt för flanellbyxorna. Färgerna är ju jättesöta också! Söt pyamas, finns på Lindex alltså!

Nu ska jag ta och äta lite lakritsglass. Man får passa på när maken inte är hemma, han hatar lakrits.