Är ganska nyss hemkommen efter en lång bilresa. Mörker, regn/snöstorm och jamande katter har kantat min resa, men äntligen är vi hemma.

Jag vet inte om det bara är Slash som är såhär konstig. Jag brukar kalla honom för min farthållare. Han tycker nämligen inte om när man kör snabbt, utan känner av minsta lilla hastighetsökning och jamar ännu mer då. Om man kör snabbt (t.ex. på 110-väg) blir han extra lätt skitnödig också och bara MÅSTE gå på toa. Därför brukar jag ha katterna lösa i bilen, så att de kan gå bak till en kattoalett som står i bagageutrymmet. Det har alltid fungerat bra. Det är bara enormt psykande med hans konstanta jamande så fort man snuddar vid gaspedalen.

Är Slash den enda katten som är såhär känslig, eller har någon av er andra erfarenheter?
Little Miss Izzie är i alla fall en riktig ängel i bilen.

En annan sak som är lite gullig med katterna är i bilen är att de håller sig på sina platser. Jag var lite orolig för hur det skulle gå nu när jag skulle köra själv med dem om de var lösa i bilen, men det var inga problem. Izzie tittade ut lite snabbt ur buren, men gick och lade sig igen. Slash stannar aldrig i buren. Däremot håller han sig i baksätet, och kommer inte fram och stör mig när jag kör. Duktiga katter!

finslash