Ansiktsburk

De gånger jag har köpt någon fin ansiktscreme har säljaren i kassan alltid sagt ”och tänk på att man inte behöver ta så mycket, den är väldigt dryg!”. Men har jag tagit lite så har jag minsann knappt hunnit smörja in halva ansiktet innan det lilla jag tog är slut.

Är det för att:

A) säljaren är dryg och därför inte behöver så mycket ansiktscreme?
B) jag är en torrboll med stort ansikte som suger i mig allt?
C) säljaren vill sälja? (men det behövs ju inte när jag står och betalar för den)

4 kommentarer

Lägg till →

  1. Jag tror att det är alt.A.som gäller.Har upplevt det så ialla fall.

  2. Himla bra översättning förresten!

  3. Jag vet inte riktigt, han vill ju sälja… och kanske tror han att du tycker han är trevlig och vill komma tillbaka då om han säger så hehehe… men jag har ingen aning, lite onödigt när du ändå ska köpa det…

  4. Hehe, bra fråga det där. Kanske är det bara något dom säger för att det ska låta bra =P
    Den låten var inte igår man hörde. Undrar bara vad det är för folk som orkar sitta och ”texta” alla dessa låtar =)
    Ha d!!

Kommentera