Hemsk mamma

När jag kom hem efter jobbet inatt satte jag mig en stund vid datorn. Öppnade till balkongen så att katterna fick gå ut en sväng. Det gick för övrigt väldigt bra att jobba. Nästan lite bonus-varning på kvällen ;) Hoppas!

Satt uppe till ungefär 4.30 innan jag gick och la mig. Vaknade vid 8 av att solen sken och Slash jamade och krafsade för att komma ut på balkongen. Så jag går upp för att öppna, och där ute står Izzie! :| Det var nog hon som krafsat på dörren – utifrån! Stackarn hade suttit där ute sedan jag stängde, men jag gick faktiskt ut för att se så att det inte var några katter ute innan jag gick och la mig.. Fast hon var visst det ändå.
– Usch, kände/känner mig som en riktigt hemsk kattmamma, men Izzie verkade iaf inte så ledsen, bara glad att få komma in.

Annars idag har jag gjort klart ännu en labb, jag är stolt över mig själv! Den här labben handlade om material och texturer.. Ja, jag är nöjd! Hoppas att läraren också är det :)

2 kommentarer

Lägg till →

  1. Hihi, åh, så dum man känner sig när man lyckats med något sånt där (: men tror som du säger att kissen inte tog allt för illa vid sig, utan undrade nog bara hur du tänkte där & var nog glad att få komma in, dem är tämligen kortsinta de där djuren nämligen (:

Kommentera